Mascara anmeldelse: ACE of FACE Volume & Curly Celebration

Tilbage i december (eller før, jeg husker det ikke helt) tippede Pudderdåserne om et nyt øjenmakeup-mærke, som har fundet vej til Danmark,og som søgte ambassadører. Selvom jeg aldrig havde hørt om mærket før, meldte jeg mig gladeligt, for ja… det er vist ingen overraskelse, at jeg godt kan lide at teste nye produkter. Efterfølgende skete der ikke så meget, og jeg glemte det lidt igen. Men i sidste uge lå der så en lille pakke og ventede på mig i postkassen, og sørme om jeg ikke var blevet udvalgt som ambassadør 😉

Mærket, jeg snakker om, er ACE og FACE.
ACE of FACE har fokus på øjnene og har specialiseret sig i mascara og eyelinere med henblik på at tilbyde produkter til forskellige behov og ønsker. Jeg synes, deres koncept er ret interessant. Det går nemlig ud på, at man ud fra et par klik på deres hjemmeside kan finde frem til en mascara, som passer til ens vipper. Alt det kræver er, at man kan svare på om ens vipper er korte, lange, tykke, tynde eller stive… Forholdsvis nemt, ikke?

Marts 12 055

Jeg har fået tilsendt en mascara. Volume & Curly Celebration hedder den. I følge ACE of FACE giver den øjnene et gåedefuldt og flirtende look (gotta love de dersens produktbeskrivelser ;-)). Den er volumengivende, skulle give dobbelt så meget fylde og buer vipperne.

Marts 12 058

Marts 12 066

Børsten er lidt speciel, da den har to sider – en side med lange børster og en med korte børster. Derudover er skaftet bøjeligt. To ting, som jeg lige har skulle vænne mig til. Jeg synes, den lange side er nemmest at arbejde med. Den fanger flest vipper, giver mest volumen og længde. Den korte side er derimod god til de korte vipper under øjnene.

Marts 12 069

Denne mascara har både plusser og minusser.

  • Normalt er jeg ikke så meget til gummibørster, da jeg synes, at de godt kan være lidt hårde i det. Denne kan jeg dog godt lide.
  • Børsten er nem at arbejde med. Den klatter ikke, og ender ikke på øjenlågene, når den lægges på.
  • Den skiller vipperne rigtig fint og giver god længde. Jeg bilder mig selv ind, at den også buer mine vipper, men jeg ved det ærligt talt ikke rigtig, da jeg naturligt har ret buede vipper.
  • Den tørrer ikke alt for hurtigt. Derfor kan man også nemt opbygge en vis fylde.
  • Den giver knap så meget volumen. Ud fra navnet forventede jeg i hvert fald mere volumen.
  • Den kan godt have en tendens til at drysse op dagen. Et af mine evige problemer, som jeg oplever med det fleste mascaraer.
  • Børstens udformning gør det svært at fange vipperne i yderste øjenkrog.

Jeg ærgrer mig også over, at jeg ikke kan finde en indholds-/ingrediensliste. Det kommer selvfølgelig an på om, man går op i sådan noget, men jeg kan for eksempel godt lide at vide om, min mascara indeholder parfume. Andre vil måske også gerne vide om, produktet indeholder parabener eller lignende. Faktisk savner jeg lidt mere dybdegående information om virksomheden, dens værdier og dens produkter på dens hjemmeside. Men måske er det bare mig og min kommunikationsbaggrund…

Marts 12 079 2

Jeg ved ikke helt hvad, jeg skal synes om denne mascara. For det er en rigtig fin mascara. Særligt som hverdagsmascara er den god. Men når alt kommer til alt, vil jeg bare gerne have lidt mere wow-effekt, noget der popper. Og det kan denne mascara bare ikke. Sagen er, at den ikke rigtig adskiller sig meget fra min sædvanlige mascara (som I kan se herunder). Selvom den måske nok giver lidt mere volumen.

Marts 12 065 2

Lige netop når det kommer til mascara, er det derudover så individuelt hvad, man ønsker, og hvad der virker og ikke virker for en. Dog er jeg tilpas imponeret til, at jeg stadig har lyst til at prøve nogle af ACE of FACEs andre mascaraer.

Jeg har modtaget dette produkt med henblik på test og anmeldelse. Min mening om produktet og firmaet bag er dog baseret på mine egne erfaringer og oplevelser og er 100 % ærlig.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s