Gaveregn

Hvis der er noget, jeg elsker, så er det at have fødselsdag. Ikke mindst fordi det er en undskyldning for at samle familien og råhygge, men selvfølgelig også fordi jeg elsker at få gaver (hvem elsker ikke det??) 😉

Hvis jeg selv skal sige det, er jeg ikke den værste at købe gave til. Jeg bliver nemlig altid glad for det (i hvert fald 9 ud af 10 gange), jeg får. Og skal noget byttes, er det som regel et spørgsmål om størrelser eller gengangere.
Spørger min familie, kan det nogle gange nok godt være lidt svært at købe gave til mig. Jeg har nemlig altid en milliard ønsker. Men sådan er det vel, når pengene i perioder er få, og man ikke lige kan købe det, man går og drømmer om.

Denne gaveregn var ingen undtagelse. Jeg er virkelig glad for den samling af dejligheder og praktiske ting, jeg var så heldig at blive begavet med.

Fødselsdag 14 021 2 Fødselsdag 14 023 2 Fødselsdag 14 025 2Store ønsker blev opfyldt, særligt i form af Kvinden i Buret og Julia Lahmes Blogbogen (som jeg allerede har læst ;-)). Derudover kom der lidt flere bøger til samlingen, nemlig Karen Pallisgaards Begynderyogabogen og Ken Follets Verdens Vinter. Bøger som jeg glæder mig til at fordybe mig i.
Begynderyogabogen ønskede jeg mig, fordi jeg gerne vil prøve det der yoga af. Og når pengene til egentlig yogatimer ikke er der, tænker jeg, at denne bog er et fint alternativ.
Sidste år var et rigtig dårligt læseår for mig, og jeg fik slet ikke læst så meget, som jeg plejer. Derfor har jeg sat mig et mål om at læse mere i år – især så længe jeg går hjemme. Ken Follets mursten af en bog må være et rigtig fint sted at starte. Jeg har tidligere læst, nydt og været fanget af Jordens Søjler, Uendelige Verden og Giganternes Fald, så det er kun naturligt for mig at fortsætte med Verdens Vinter.

På fælleskontoen indkasserede vi et gavekort til IKEA, som vi endnu ikke helt ved, hvad skal bruges til. Men både sofabord, mediemøbel, sofapuder og andre småting er i overvejelsesfasen. En dag må vi en tur derud og se nærmere på det. Det skal bare ikke være lidt midt i vinterferien. Derudover fik vi også en chopper, som godt nok ikke stod på ønskesedlen, men som vi nok skal få brugt. Jeg tænker i hvert fald, at jeg med denne vil kunne overtale kæresten til at tage løg-tjansen lidt oftere.

Fødselsdag 14 011 2 Fødselsdag 14 015 2 Fødselsdag 14 016 2 Fødselsdag 14 020 2Pengegaver (kombineret med lidt tøjbytning) har betydet et tiltrængt garderobeboost. Jeg har i lang tid været rigtig dårlig til at shoppe tøj. Det skyldes til dels, at jeg har haft svært ved at finde tøj, der både falder i min smag, klæder mig og passer pengepungen. Men det skyldes også, at jeg i en periode har haft fokus på skønhedsprodukter, når der skulle bruges penge.
Jeg kunne uden tvivl også have brugt alle eller bare en del af pengene på makeup, cremer eller neglelakker, men jeg har allerede så meget, som jeg gerne lige vil have brugt, inden jeg tilføjer noget nyt. Og som sagt, var et garderobeboost virkelig tiltrængt.

Vero Moda er min high street-butik for tiden. Det er nemlig her, jeg kan finde tøj, som klæder mig, når nu jeg ikke er en str. S.
Det blev både til nye bukser (jeg er stor fan af Wonder Jeggins-modellen, som både sidder godt og er behagelige at have på), en tunika, en cardigan (mit første dyreprintede stykke tøj) og et par tanktoppe.
De mintfarvede ørestikker er fra Pieces. Normalt hopper jeg ikke på ekspedienternes salgstricks, når jeg skal betale, men til sølle 30 kroner, kunne jeg altså ikke stå for dem. De er jo enormt fine og enkle, men er alligevel med til at sætte lidt kulør på tilværelsen.
Sidst, men ikke mindst, faldt jeg for denne ring fra Pieces’ Julie Sandlau-kollektion. Den er enkel, men rigtig fin, og klæder min forlovelsesring på bedste vis.

Udover det viste bød gaveregnen også på nye afslapningsbukser (til at tulle rundt i herhjemme), skiundertøj (til frossenpinden) og en yogamåtte (til yogabogsleg). Lidt penge er der da også tilbage, men hvad de skal bruges til, ved jeg ikke endnu. Måske lidt mere fra Julie Sandlau-kollektionen, måske nogle langærmede toppe eller måske noget dullegrej. Vi får at se, hvad det ender med 😉

Følg Polishing Life på:
Bloglovin
eller
Instagram (@baysen)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s