April Favoritter

April har selvsagt været lidt hård, så jeg har haft brug for at trække stikket og koncentrere mig om mig selv. Derfor har bloggen ikke været i fokus de sidste uger. Det har det virkelige liv til gengæld. Men nu er jeg vist ved at være klar til at vende helt tilbage til normale tilstande igen.

Selvom der ikke er kommet så mange nye favoritter til, kan vi alligevel godt tage et lille kig på de få, det er kommet til i den forgangne måned.

April-maj 14 030 2Karmameju Mild Body Oil 02 “købte” jeg for nogle af mine Club Matas-point i slutningen af marts. Jeg havde en del point, som det var på tide at få brugt, og denne olie var det eneste i shoppen, som fristede bare en smule.
Jeg havde aldrig hørt om olien før, så jeg havde absolut ingen forventninger til den. Faktisk var jeg måske en smule skeptisk, da den indeholder æteriske olier, og det er ikke ligefrem, hvad jeg forbinder med mild hudpleje.
Heldigvis har den overrasket meget positivt, og den er blevet brugt de fleste morgener efter badet. Olien er meget fugtgivende og trænger hurtigt ind uden at efterlade huden fedtet. Og trods æteriske olier virker den ikke irriterende på min til tider sarte hud, og så har den ikke en kraftig lugt/duft. Jeg er er fan!

Garnier Miracle Skin Cream købte jeg i et anfald af impulsshopping efter at have læst så meget om den i blogland. Anbefalingerne af den er gode. Alligevel var jeg ret skeptisk. Jeg blev nemlig aldrig gode venner med BB cremen, som både fik min hud til at fedte og slå ud. Jeg tog dog chancen og er blevet okay glad for den. På dårlige “face days” (du ved de dage, hvor man bare tænker øv, når man ser sig i spejlet om morgenen) gør den det, den skal. Den får huden til at se mere jævn og frisk ud, og den dækker rødme. Men… for ja, der er et men, den er ikke særligt fugtgivende. Nogle dage føler jeg faktisk ligefrem, at den udtørrer min hud. Derudover gør den absolut intet for mine porer. De er lige så tydelige som altid. De fleste dage bruger jeg den i t-zonen, hvor min hud er mest ujævn, og ligger jeg gerne et tyndt lag pudder over, fordi jeg godt kan komme til at skinne lige rigeligt af den.

Det kan godt være, at der ikke er mange fortalere for pudder, men jeg kan ikke undvære det. Jeg kan simpelthen ikke affinde mig med foundations og BB cremer pga. den fedtede, maskelignende følelse, de giver mig. Men jeg vil jo gerne have lidt dækning, og her er det, at GOSH BB Powder ind i billedet. Jeg får let og næsten usynlig dækning, fordi den er så fin i det. Den matterer også, men bare ganske lidt, så den virker ganske naturlig, synes jeg.

L’Oréal Volume Million Lashes So Couture er klart en favorit, som vil blive købt igen og igen. Volumen, længe og adskillelse. Det er nøgleordene, når jeg leder efter en mascara, og So Couture lever uden tvivl op til det. Jeg får de fineste vipper af den. Den er nem at arbejde med. Og så drysser den ikke, hvilket er en af mine kæpheste. Jeg har så svært ved at finde mascaraer, der ikke drysser. Den er ikke vandfast, men den holder alligevel rigtig godt. Jeg har både haft den på, når det har regnet, når jeg har svedt, og når jeg er faldet i søvn på sofaen. Uanset hvad, bliver den bare ved med at sidde, som den skal.

Essie Roomper Room og Essie Style Hunter er vist de eneste to farver, som har ramt mine negle den forgangne måned. Jeg er klart fan af dem. De er nemlig perfekte forårsfarver, som passer til alt. Den lyserøde Roomper Room må være den neglelak, som jeg har fået flest komplimenter på nogensinde – af venner såvel som fremmede. Den er bare så flot. Det er den pinke Style Hunter i øvrigt også. På billedet ser den godt nok rød ud, men det er den ikke. Overhovedet. Den er pink. På den helt rigtige måde.
Jeg må lige se, om jeg ikke kan få smidt nogle billeder op snart, så I kan se dem i aktion.

Er I faldet over nogle gode favoritter den forgangne måned?

Følg Polishing Life på:
Bloglovin
eller
Instagram (@baysen)

Reklamer

2 thoughts on “April Favoritter

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s