Ebeltoft – tur/retur

IMG_1077 IMG_1079 IMG_1080IMG_1069 IMG_1070 IMG_1076 BurgerIMG_1087IMG_1085 IMG_1084Som I kan se herover, har jeg haft lidt travlt med at holde ferie (og at være syg, men det er en anden historie).
Der har ingen store ferieplaner været for vores vedkommende i år. For det første giver økonomien efter mere end 1 års ledighed ikke rigtig plads til de store rejser. For det andet har ferieplanlægningen ikke helt hængt sammen for vores vedkommende. Men når man har ferie, skal der jo gerne ske et eller andet – gerne noget som ikke minder alt for meget om hverdagen. Derfor besluttede kæresten og jeg at tage en tur til Ebeltoft i sidste uge.

Ebeltoft byder jo på en del seværdigheder i form af Glasmuseet og Fregatten Jylland, men i byen er i sig selv skøn og klart et besøg værd. Vi lod seværdigheder være seværdigheder og brugte i stedet dagen på at spadsere rundt i byen og langs strand og havn. Vi sugede atmosfæren til os og lod byens rolige stemning sænke sig over os.
Det var uden tvivl lige, hvad vi trængte til efter en hårdt og travlt forår.

Vi har ingen bil, så vi hoppede på bussen mod Ebeltoft. 123’eren kører direkte fra Århus mod Ebeltoft, det koster 85 kr og tager en god times tid.

I Ebeltoft anbefaler jeg:

  • At spise frokost på Café Bageriet, hvor man kan få en lækker hjemmelavet, klassisk burger med fritter til omkring 85 kr.
  • At købe en is på Café Kræmmerhuset, som laver de lækreste hjemmelavede kræmmerhus. Vi fik en Half & Half, som består af to kugler is, softice og guf. Så lækker! Men stor…
  • At gå en tur op og ned ad gågaden. Der er masser at små, sjove butikker, som man ikke ser mange af i Århus, og som derfor er hyggelige at gå på opdagelse i.
  • At gå forbi torvet ved Det Gamle Rådhus, hvor man ofte finder små boder med madvarer, keramik og smykker.
  • At gå en tur om i baggaderne, hvor man finder de fineste små huse, og hvor stilheden bare skal nydes.
  • At gå en tur ned til havnen, hvor udsigten er skøn og mågerne tigger ved dørene til fiskehandleren.

Først og fremmest vil jeg bare anbefale at “go with the flow” og nyde stemingen. Ebeltoft er en by, hvor man bare skal slappe af og nyde roen, og hvor man ikke skal nå noget.

Følg Polishing Life på:
Bloglovin
Facebook
Instagram (@baysen)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s