Nem fodpleje 

Jeg tænker, at jeg ikke er den eneste, som slækker lidt på fodplejen, når temperaturen falder, og fødderne igen pakkes ind. Om sommeren forkæler jeg gerne mine fødder med fodbad, creme og ny neglelak en gang om ugen. Om vinteren er jeg knap så omhyggelig, for fødderne er jo alligevel gemt væk i sko og strømper i hele tiden. Men nu er jeg begyndt til yoga, som jo foregår barfodet, så fødderne må gerne se ordentlige ud på trods af årstiden. Problemet er bare, at jeg ikke rigtig gider. Jeg kan simpelthen ikke tage mig sammen til det helt store fodplejeritual på denne årstid. Og så er det jo, at man skal finde de nemme løsninger frem.


Matas Fod- & Hælkur er virkelig min yndlingsfodcreme. Den er nemlig effektiv – også selvom man ikke bruger den hver dag. Det er efterhånden ved at være nogle år siden, at jeg første gang læste et af Pudderdåsernes indlæg om fodpleje, hvor de anbefaler at droppe fodfilen og at bruge en god fodcreme med et højt indhold af Urea/Carbamid. 

Jeg har i mange år filet løs uden den store effekt. Nu er jeg gået over til Matas’ lille vidundercreme. Ikke andet. Det har jeg faktisk gjort i nogle år nu. Jeg bruger den et par gange om ugen. Og jeg tror faktisk ikke, at mine fødder nogensinde har haft det bedre. Hård hud er i hvert fald fortid. 

Den fungerer i øvrigt også rigtig fint til meget tørre hænder – dog helst om natten, for den fedter en del. Og så klarer den ru albuer i et snuptag. 


Jeg har virkelig grimme tånegle. Så om sommeren har jeg altid neglelak på. Om vinteren gør jeg lidt ekstra ud af plejen, men det er desværre ikke nok. Så jeg snyder. Mavalas Ridge Filler skjuler de værste riller og får neglene til at se pæne og sunde ud. Og man kan faktisk ikke se, at man har neglelak på. 

Appeal4 Cuticle Repair sørger for fine neglebånd, mens Herôme Nourishing Nailoil plejer selve neglen. Jeg kan godt lide Appeal4’s neglebåndscreme, fordi den tørrer ret hurtigt ind, mens den plejer længe. Herômes negleolie er min favorit. Den funker bare, og så kan jeg godt lide applikatoren. Den gør det nemlig nemmere at påføre olie under negletipperen, hvilket er ret praktisk, når man bruger neglelak, som jeg gør. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s