Om Polishing Life

Polishing Life udspringer af en trang til at skrive, en trang til at lege med ord og en trang til at dele stort og småt. Her skriver jeg om alt og ingenting – om det der interesserer mig, om min hverdag, mine oplevelser og tanker.
Skønhed, særligt neglelak og hudpleje, fanger min interesse. Jeg elsker at teste og afprøve nye produkter, og jeg deler gerne mine anbefalinger og erfaringer med jer derude. Jeg har ingen uddannelse indenfor branchen, men drives af interesse og erfaring. Alt jeg skriver, er et udtryk for mine personlige erfaringer og min personlige mening. Og det er ikke sikkert, at det der virker for mig, også virker for dig – vi er alle forskellige og har ikke de samme behov og ønsker.
Mit rigtige navn er Stine, men jeg går også under Baysens, og til dagligt er jeg jobsøgende inden for Kommunikation/marketing og Salg. Jeg har en kandidat i Fransk og International Markedskommunikation i bagagen, som jeg selvfølgelig drømmer om at bruge. Livet deler jeg med min mand, som jeg giftede mig med i 2016, og katten Mille. Sammen bor vi i vores lille rækkehus syd for Århus.

Indhold
Alt hvad der skrives her på bloggen er udelukkende udtryk for mine egne meninger og holdninger.
Reklamepolitik
Jeg modtager engang i mellem produkter til test og anmeldelse. Disse anmeldelser bygger altid på min egen mening og produktet såvel som firmaet bag, er baseret på min egen erfaring og oplevelser og er altid 100 % ærlig. Derfor vil det altid være tydeligt markeret i indlægget, hvis der er tale om et produkt, jeg har fået tilsendt.
Billeder
Hvis jeg låner billeder andre steder fra, linker jeg til kilden (skulle det smutte, må du endelig gerne give mig et praj ;-)).
Kontakt
bellespassions@gmail.com
Reklamer

One thought on “Om Polishing Life

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s